Rahsia Terbongkar

Kaedah Menyimpan

Seperti Orang Kaya

Kaedah menyimpan beserta untung yang berganda

Orang kaya mereka simpan aset, bila masa sesuai mereka akan kaut keuntungan dari aset itu

Dengan adanya fasiliti Gold Convert Account (GCA) ini, untuk menyimpan aset emas itu tersangatlah mudah. Jadikan amalan setiap kali nak berbelanja, buat GCA dulu.

Dengan fasiliti Quantum Metal GCA anda boleh membeli emas dan duit anda akan dikembalikan untuk buat perbelanjaan bulanan

Simulasi GCA

money

Pendapatan RM3,000 sebulan

arrow
gold

Buat GCA sebanyak RM3,000

arrow
money

Duit dikembalikan 85% iaitu RM2,550

arrow
groceries

Belanja RM2,300

arrow
moneyplusgold

Wang tunai: RM250
Emas bernilai: RM3000

Mudahkan nak simpan emas macam ni

Dengan pendapatan RM3,000 dan perbelanjaan RM2,300 sebulan. Dalam tempoh 24 bulan (2 tahun) anda berpotensi menyimpan

RM6,000

Wang tunai

plus

RM15,000

Untung emas

equal

RM21,000

Jumlah

Jom lihat kiraan untung gca

play

duit yang kita dapat suka atau tidak, pasti akan habis. Jadi selamatkan dengan tukar jadi emas dahulu kemudian boleh belanja/habiskan

harga emas 2010

Mula simpan dari sekarang, emas makin lama makin mahal

Anda tunggu, akan ada orang lain yang akan mula simpan emas

emas 83kg

Orang dah berjaya kumpul berkilo emas, anda masih 0 gram emas

Jangan nanti keluar ayat
"kenapa lah dulu aku tak mula simpan emas"

Ingin saya bantu?

Jom saya bantu anda untuk membuat perancangan dan strategi menyimpan emas dengan fasiliti Quantum Metal

Untuk makluman terdapat fasiliti Quantum Metal yang boleh menggandakan nilai emas anda menjadi
10 kali ganda 😱😱😱

Dengan fasiliti Quantum Metal juga boleh buat pelan persaraan, bagaimana kita boleh kumpul 1 kilo emas selepas bersara

Nak tahu semua ini, jom saya kongsikan. Tekan butang di bawah

Soalan-soalan lazim

Adakah sistem Quantum Metal patuh syariah ?

plus

Ya, sistem pembelian emas Quantum Metal adalah patuh syariah di peringkat kebangsaan dan dunia. Quantum Metal telah dianugerahkan sijil patuh syariah dari Tawafuq Consultancy. Jadi anda tidak perlu risau atau was-was untuk menggunakan platform Quantum Metal untuk membeli emas. Ianya halal dan tidak melanggar syarak

Adakah Quantum Metal ni scam ?

plus

Tidak, Quantum Metal bukan organisasi scammer. Untuk Makluman Quantum Metal telah menandatangani memorandum persefahaman (MOU) bersama dengan organisasi yang membanteras scammer iaitu Semboyan Malaysia. Jadi, tidak logik Semboyan Malaysia bersetuju untuk bekerjasama dengan Quantum Metal jika sistem Quantum Metal adalah satu scam

Untuk pengetahuan anda Quantum Metal juga telah menjalinkan kerjasama dengan beberapa bank yang besar di Malaysia seperti Affin Bank, Alliance Bank, Al Rajhi Bank, Bank Muamalat. Sudah semestinya bank-bank ini akan membuat background check yang menyeluruh dengan siapa ingin mereka bekerjasama dan sekiranya didapati Quantum Metal adalah scammer pasti mereka tidak akan bekerjasama kerana ini akan menjejaskan imej syarikat dan lebih menakutkan lagi ia boleh mengakibatkan saham syarikat jatuh dan akan menanggung kerugian

Quantum Metal juga merupakan pengedar sah emas Perth Mint. Untuk makluman Perth Mint merupakan syarikat milik kerajaan Australia, jadi mustahil kerajaan Australia bersetuju melantik Quantum Metal sebagai pengedar sah jika Quantum Metal adalah scammer. Di Malaysia ini hanya ada 2 sahaja syarikat pengedah emas Perth Mint, salah satu ialah Quantum Metal

Klik tulisan yang bergaris bawah untuk lihat bukti

Adakah terdapat dividen bulanan/tahunan di dalam Quantum Metal ?

plus

Tidak, Quantum Metal tidak menjanjikan dividen bulanan/tahunan kepada pelanggan. Keuntungan pelanggan adalah semata-mata berdasarkan kenaikan harga emas dunia. Untuk makluman jika terdapat mana-mana syarikat atau organisasi emas yang menjanjikan dividen bulanan/tahunan ternyata itu adalah scam

Berapa lama boleh untung untuk dengan fasiliti di Quantum Metal ?

plus

Keuntungan di Quantum Metal semata-mata berdasarkan kepada kenaikan harga emas dunia. Apabila nilai emas dunia meningkat maka di situ ada untung. Jadi berapa lama boleh untung, ia hanya bergantung kepada kenaikan harga emas dunia

Adakah emas di Quantum Metal benar-benar wujud ?

plus

Ya benar-benar wujud. Quantum Metal menjalankan perniagaan emas fizikal bukan sekadar nombor. Emas pelanggan disimpan di Brink’s Singapura dan di insurankan 100% oleh Lloyd's of London